Engineering

Ontwerpen van civiele constructies

AutoCad Civil-3D 2014 en MX-werkzaamheden (MX-Road V8i) oftewel design-, teken-, en rekenwerkzaamheden:

  • opzetten van infratekeningen
  • opzetten van datatekeningen
  • ontwerpen van plantekeningen (bestekstekeningen)
  • opzetten revisietekeningen
  • opzetten van 3D-tekeningen (t.b.v. 3D-machinebesturing en volumeberekeningen)
  • omzetten van analoge- naar digitale tekeningen
  • afdrukservice (afdrukken van AutoCad compatible bestanden)

Machinebesturing in droog- en nat grondverzet

Voor een toenemend aantal opdrachtgevers ontwerpt Pro-linQ 3D-Modellen of zet 2D-bestekstekeningen om naar een drie-dimensionaal model ten behoeve van 3D-machinebesturing. De modellen zijn zowel ten behoeve van het ‘droog’ grondverzet (bijvoorbeeld: golfbanen, natuurontwikkelingsprojecten, oever- en kadewerken) als voor projecten ‘in den natte’ (bijvoorbeeld:baggerwerken, zandwinlokaties, vaarwegen) ontworpen.

Het is belangrijk dat grondverzetwerkzaamheden, slimmer, efficienter en sneller uitgevoerd moeten worden om de concurrentie voor te blijven, Een 3D-machinebesturing is geschikt voor allerlei werkzaamheden, van grote grondverzetprojecten tot fijne profileringen onder helling. De voordelen zijn o.a.: verlaging kosten personeel en machineverbruik, snelle uitvoering, minder vaak opnieuw beginnen, geen piketten meer nodig (besparing op inhuur landmeters). Kortom: een beter eindresultaat voor uw organisatie.


Detachering

Bij capaciteitstekort (ziektevervanging, speciale projecten, extra ondersteuning tijdens drukte) is het mogelijk om voor een afgesproken periode een projectleider, directievoerder, toezichthouder, coordinator, MX-operator, rekenaar/tekenaar in te huren. Wilt u meer weten over tarieven en inzetbaarheid, neem dan contact op met Gaauwe Reitsma (mob. 06-13643015)